Wat vinden anderen van het werken met Anneke?

Ik wou je nog eens extra bedanken voor de opstelling. Ik voel dat het heel wat in beweging gebracht heeft bij mij wat mij een rustig gevoel geeft.

Dank je Anneke !!!

Katrien Werbrouck

De ingesproken meditatie van Anneke is echt een cadeau. Precies passend bij mij en mijn situatie brengt het me keer op keer naar de antwoorden die voor mij kloppen. Er is al veel in beweging gekomen door deze meditatie. Ik heb het idee dat ze goed ingetuned is als ze de meditatie inspreekt. Zo is haar laatste zin een die ze wellicht niet eens heel bewust heeft ingesproken, maar die bij mij elke keer weer kippenvel geeft en bergen vertrouwen dat het goed komt.

Lissy

Wat me het meeste aansprak tijdens de healing was: het loslaten van het verleden en de keuze te maken om het niet meer van zo’n grote invloed te laten zijn. Ik moet zeggen dat ik 2 dagen erg moe ben geweest en aardig wat tranen heb laten vloeien.

Petra van Aarsen