Wie is Anneke Wilbers

Als kind dacht ik dat het leven altijd mooi zou blijven. Ik was een vrolijke spring-in-‘t-veld. Dat werd al anders op de ‘lagere school’. Heel vroeg kreeg ik te maken met verlies, ik werd onzeker en ik had jarenlang depressieve buien. Daarna volgden schulden en de scheiding van de vader van mijn kinderen.

Zowel geestelijk als fysiek liep ik vast, in 2012 kon ik bijvoorbeeld niet verder dan 100 meter lopen, veroorzaakt door stress. Ik had een lange weg te gaan.

Was dit altijd makkelijk? Nee, absoluut niet! Was het al die pijn en moeite waard? Daarop kan ik alleen maar volmondig ja zeggen. Door dit alles ben ik een leuker, krachtiger mens geworden. Ik heb geleerd dat pleasen en me altijd maar aanpassen om er bij te horen absoluut niet werkt! Wat wel werkte is mezelf leren kennen en waarderen, met al mijn eigen-aardigheden en kronkels.

Er is moed en lef voor nodig om jezelf te accepteren en te helen!

Voel jij ook dat je je te veel hebt aangepast ten koste van jezelf? Ik help je om weer in verbinding met jezelf te komen. Als ik zie dat jij na ons contact zelfverzekerd, rechtop en met een glimlach op je gezicht weer de wijde wereld in loopt dan voel ik dankbaarheid en voldoening. Precies dát is waarom ik dit werk zo graag doe.

Wil je de werking van mijn intuïtie en creatieve speelse geest gebruiken? Spring dan nu in het diepe, al dan niet met bandjes om…