Misschien wel voor het eerst in je leven jezelf zijn

Tijdens mijn hartewerk begeleid ik je terug naar jezelf, weg uit het moe worden van jezelf of anderen. Je gaat zien waar je jezelf buiten beeld hebt geschoven, waar je geleerd hebt dat dat beter is dan buiten spelen, tekenen of dansen. Je leert uit het drama te stappen als je ineens weer middenin die zuigende modderpoel staat dat ???zo is het leven??? genoemd wordt.

Je mag weer jezelf zijn, misschien wel voor het eerst in je leven???.

Een van de mooie processen die ik hiervoor gebruik voor jou is Access Bars??. Al ziet dit proces er in eerste instantie uit als een drukpunten of hoofdmassage, dit proces werkt anders dan dat?????Het is een slim ontladingssysteem voor alle spanning die je bij je draagt, die ???vast zit??? en waar je niet vanaf lijkt te kunnen komen. Je geeft hiermee je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer dient.

Access Consciousness?? betekent letterlijk Toegang tot je Bewustzijn.

Access Bars?? is een van de tools hiervan.

Deze korte reacties na een sessie wil ik je niet onthouden. Hierbij mag je je bedenken dat ieders behoefte anders is, de reacties zullen daarom ook verschillen. De sessie kan een nawerking hebben van een week of drie.

 

  • Ik vond het erg fijn maandag, voelde me een heel stuk lichter???
  • De worsteling waarmee ik al een tijdje bezig ben is veranderd in zelfliefde die meer actief is. Bovendien voelen mijn longen vrijer, ik kon vannacht rustiger ademhalen (3 weken na een Corona-infectie).
  • Zondag heeft me goed gedaan Anneke, de kop leeg en pfff, wat is dat fijn.

Wil je nog veel meer weten over Access Consciousness???