Zielekronkels

Laat healing zijn werk doen

by | Jul 24, 2022 | Lichaam & Gezondheid

Alleen je enkel en je voorvoeten behandelen, de ???onderdanen??? die je door het leven dragen? Absoluut niet, doodsimpel omdat de oorspronkelijke reden van je klacht dan wellicht blijft bestaan. Echte heling beperkt zich niet tot het probleemgebied, maar gaat naar de oorsprong. D??t is wat het lichaam wil en ook steeds weer zal vragen.

Weet hierbij wel dat het niet, nooit om schuld gaat. Het gaat om bewustwording van wat jouw lichaam jou duidelijk wil maken. Er is geen sprake van dat jij, als een fysieke klacht aanwezig is, goed of fout doet.

Haar voorvoet geeft klachten
Nu terug naar de eerder genoemde onderdanen van Lenie. De voorvoet geeft klachten; schoenen met hakken zijn uit haar leven verbannen. Weg uit de kast, al die leukerds. Gelukkig zijn sneakers tegenwoordig alom geaccepteerd. Ze lopen vaak gemakkelijk, zien er sportief uit, zijn volledig in ons straatbeeld ingeburgerd en in allerlei leuke kleuren te koop.

Als Lenie woorden geeft aan haar klachten ploppen bij mij drie mogelijke oorzaken op:

  1. Niet of niet volledig doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.
  2. Continu op je tenen lopen in het leven, figuurlijk en misschien zelfs letterlijk vanwege het werk dat je doet.
  3. Niet echt jouw eigen unieke plek innemen in je werk- en/of familiesysteem.

Als je iets anders doet dan dat waarvoor je in de wieg bent gelegd dan loop je op je tenen, het leven gaat je niet als vanzelf af. Beweeg je je verveeld door de dagen en vraag je zo anderen om aandacht? Loop je aan hen te sjorren door ???zie me nou, alsjeblieft???? Het is mogelijk dat je heel hard je best doet om de ander te pleasen, misschien neem je zwaardere taken op je dan goed is voor je. Of hoor je ??? net als ik ??? bij de echte hardnekkigen en leef je beide vormen tegelijk? Het is allemaal mogelijk en nog veel meer.

Dansend door het leven
Hoe het ook is: zere hakken of voorvoeten die niet willen wat jij wilt??? Dikke kans dat er iets schort aan doen waarvoor je ooit hier in die wieg bent gelegd. Wat Lenie betreft gaan we het zien. Maar ze appte me nu al dit, na ????n behandeling: ???Vanochtend was ik verbaasd dat de pijnlijke steken in mijn enkel weg of bijna weg zijn. Ik merk dat ik bijna afwacht tot ze er zijn ??? maar ze zijn er niet. Mijn voet trekt ook niet meer naar linksbuiten weg. Nu een lange autorit voor de boeg ??? ik ben benieuwd hoe dat gaat.???

De komende tijd staat in het teken van healing van de onderdanen die haar dansend door het leven mogen dragen. Daarmee zal ze nog dichter bij zichzelf staan, bij wie ze in diepste wezen is. Ik verheug me er op daarvan getuige te mogen zijn en mijn bijdrage te kunnen leveren. Kom maar op, mooi mens!

Elk lichaam is een en al wijsheid
Ik zag ze voorbij komen: nachtelijk zweten, pijn in de heupen, rugpijn. Een stil knagend gevoel van binnen laat zich zien door steeds weer struikelen over niets. Vaak hoor ik ???met mij is niks mis, ben lekker bezig met mijn werk en geniet van mijn leven, ik wil alleen wel eens van die vervelende pijn af.???

Toen is niet de werkelijkheid van nu
Je eigen weggestopte herinnering kun je slecht zien, denk maar aan de schaduw van jezelf als je met je snufferd in de zon staat. Mensen zijn bang voor herhaling van de tijd toen de pijn van hun schaduw ontstond, maar dat is niet de werkelijkheid van dit moment. Op het moment dat je de werkelijke oorzaak ziet en herkent, voel je het zakken. Op d??t moment vindt heling plaats.

Dit is waarvoor ik in mijn Twentse wieg ben gelegd: voor healing en bewustwording. Klik HIER om daar meer over te lezen.

Anneke Wilbers

Healer en begeleider Eigen Innerlijke Kracht

Helpt gevoelige ondernemende mensen van aanpassen en wegcijferen naar zelfvertrouwen en doen waar ze van nature zo goed in zijn. Verwacht geen mooi gepolijst pad van mij, geen strak uitgeschreven plan. Verwacht eerlijkheid, helder weten en liefdevolle innerlijke moed om samen aan te zien wat jij nu nog moeilijk vindt. Ik sta stevig met mijn voeten op de grond, breng je vandaaruit in contact met jouw levenswijsheid. Hier op aarde leef je, hier hebben we het te doen. Ik uit me graag via mijn schrijfsels, mijn Zielekronkels???