Zielekronkels

Magic Powder

by | Oct 3, 2020 | Geen categorie

Over leegte en magie

Wat maakt dat een leeg gevoel als negatief wordt bestempeld?

Toen ik de leegte voelde schrok ik eerst: kan ik dan weer helemaal opnieuw beginnen? Ben ik dan niet goed genoeg? Ik voelde me leeg, mijn praktijk, mijn lijf, mijn portemonnee, de dieren komen uit een ???lege??? omgeving en ga zo maar door.

En ik wilde juist magie toevoegen aan mijn leven!

Kan het ook zo zijn dat magie pas werkt ??n een levendig gevoel geeft juist vanuit de leegte? Dat leegte daar voorwaarde voor is??? 

De eerste keer dat ik magie voelde was toen ik een wens ophing voor iemand anders, gewoon in een mooie boom gehangen. Degene waar het om ging worstelde met pijn, vermoeidheid en zingeving in het leven. En dat al enkele jaren lang. Ik hing de wens op dat het haar goed zou mogen gaan, dat ze beter met haar lijf om zou kunnen gaan en weer een fijn leven zou krijgen.

Twee weken later sprak ik haar weer, het leek een andere vrouw! Ze was levendig, had nog wel pijn maar dat stond op de achtergrond op dat moment. Sindsdien zie ik haar sterker en sterker worden als mens, ze heeft haar oude manier van omgaan met zichzelf en de wereld veranderd in warmte en fijn mens zijn. Dankjewel lief mens (zij weet over wie dit gaat???.).

 Kijk, d??t soort magie wil ik wel in het leven. Het maakt dat ik glim en zin heb in leven ?

Wil je weten hoe ook jij de leegte kunt vinden en magie kunt toelaten?

Laat een magie-verzoek achter hieronder of bel me op 06-27 38 39 47

liefs, Anneke

Anneke Wilbers

Healer en begeleider Eigen Innerlijke Kracht

Helpt gevoelige ondernemende mensen van aanpassen en wegcijferen naar zelfvertrouwen en doen waar ze van nature zo goed in zijn. Verwacht geen mooi gepolijst pad van mij, geen strak uitgeschreven plan. Verwacht eerlijkheid, helder weten en liefdevolle innerlijke moed om samen aan te zien wat jij nu nog moeilijk vindt. Ik sta stevig met mijn voeten op de grond, breng je vandaaruit in contact met jouw levenswijsheid. Hier op aarde leef je, hier hebben we het te doen. Ik uit me graag via mijn schrijfsels, mijn Zielekronkels???