Zielekronkels

Eerst???.. of kies je nu anders, kies je levenskwaliteit?

by | Oct 3, 2020 | Geen categorie

 

Ommekeer voor jou!

Vandaag een kort bericht, m??t impact als jij dat toelaat. Maak de keuze waar jouw hart van gaat zingen, lukt je dat niet bel of mail me dan vrijblijvend??zodat ik je daarbij kan helpen.??

??

Als je appeltaart kiest, kies je dan de herinnering van de warme appeltaart op vrijdagmiddag zoals bij mijn moeder vroeger? Of kies je omdat er appels beschikbaar zijn en jij NU een taart wilt bakken. Heel praktisch dus! Deze keuze is vooral lekker, maar niet zo diepgaand van belang.

Echte impact heeft het als je kiest om deel te nemen aan het life-changing event Discovering You! binnenkort. Ja, life-changing! Je ziet het goed. Wat we brengen raakt je, als je je open stelt om geraakt te worden. Het verandert je leven in positieve zin als je je open stelt voor wat jou ziel graag wil, als je keuzes durft te maken waar je hart blij van wordt. Het maakt je een plezierig mens voor jezelf en daarmee ook voor je omgeving.

Ik hoor je denken: Anneke, ik wil wel dat dingen anders lopen maar nu niet. Eerst de wasmachinereparatie, eerst de tuin bijwerken, eerst dit weekend naar mijn moeder, eerst???..??Ken jij dat ook, dat de ander op een of andere manier altijd v????r gaat? Ik wel, het heeft me weinig goeds gebracht!

Pas toen ik de keuze maakte voor mij te kiezen ging het de goede kant op, kreeg ik weer energie, vertrouwde ik weer op mijn gevoel.

Weet je, als je het goed bekijkt loop je op den duur leeg door aanpassen en pleasen. Altijd eerst de ander of het andere voor laten gaan. Dit is d?? manier om richting burn-out te stiefelen! Wil je d??t, wil jij blijven ploeteren met eerst al dat andere en aan het eind van het verhaal jij?

Of wil je liever nog vandaag dat het de andere kant op gaat? Dat je jezelf weer begint te (her)kennen?

Als je hier volmondig ??JA op zegt, besteedt dan deze ene dag aan jezelf, zodat jij weer die leuke persoon van ooit begint te worden! Gebruik ????n van onderstaande manieren om contact met me op te nemen. Deelname kan ook voor jou een totale ommekeer betekenen???

Mail me of bel me op 06-273 83 947

 

Liefs, Anneke

 

 

 

 

 

Anneke Wilbers

Healer en begeleider Eigen Innerlijke Kracht

Helpt gevoelige ondernemende mensen van aanpassen en wegcijferen naar zelfvertrouwen en doen waar ze van nature zo goed in zijn. Verwacht geen mooi gepolijst pad van mij, geen strak uitgeschreven plan. Verwacht eerlijkheid, helder weten en liefdevolle innerlijke moed om samen aan te zien wat jij nu nog moeilijk vindt. Ik sta stevig met mijn voeten op de grond, breng je vandaaruit in contact met jouw levenswijsheid. Hier op aarde leef je, hier hebben we het te doen. Ik uit me graag via mijn schrijfsels, mijn Zielekronkels???