Anneke Wilbers, transformatiecoach voor ondernemende 50 plussers

Ik help bewuste ondernemende mensen met hun transformatie proces zodat zij werkelijk in hun eigen kracht komen te staan, de juiste keuzes maken en blij worden van wat ze doen.

Wil jij:

  • Je levendig en krachtig voelen?
  • Vanuit je gevoel keuzes maken?
  • Blij worden van wat je doet?
  • Met jezelf aan de slag?
  • Je levenspad weer helder hebben?

Stop dan met in andermans schoenen te staan, die van jou zijn niet voor niets van jou?

  • Voel jij je vaak leeg en moe?
  • Vraag jij je af hoe je alles voor elkaar krijgt?
  • Heb jij lichamelijke blokkades?
  • Pas jij je te vaak aan anderen aan?
  • Wil je nu uit twijfel stappen?

Vraag je af wanneer jij jezelf op de eerste plaats gaat zetten, wat houdt je tegen

Het is een lange weg terug, van jezelf kwijt zijn naar zijn wie je werkelijk bent!

Jezelf zijn is precies wat er nodig is om een succesvolle praktijk, een goedlopend bedrijf en een gelukkig privé leven te hebben. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als transformatiecoach ben ik precies wie ik ben. Ik help graag anderen die bewust tijd en energie hebben gestoken in hun omgeving. Wat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien is hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Jij brengt jezelf mee, jij bent de basis van jouw leven en van je bedrijf.

Tijdens een live optreden van Jim Rohn (leraar van Tony Robins) heeft de volgende uitspraak mij wakker geschud:

For things to change, you have to change

De rust en de wijsheid die ik bij hem zag, wilde ik ook ervaren. Ik wilde de eerste vrouwelijke Jim Rohn worden. Daarvoor moest ik eerst mijn eigen leven veranderen. Ruim 40 jaar lang was ik gericht op anderen. Ik paste me aan en raakte mezelf volledig kwijt. Ik had geen idee meer wat IK, Anneke, wilde. Ik had een lange weg terug te gaan…

Ben jij ook klaar voor de verandering in jouw leven? Als geen ander weet ik dat dit niet gaat door te zwaaien met een toverstafje. Dat heeft tijd nodig. En de juiste begeleiding. Na het volgen van diverse cursussen en opleidingen ben ik inmiddels “die oude wijze grijze” en kan ik mezelf met recht transformatiecoach noemen.